Vraag een proefles aan!

Wil jij leren autorijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een proefles ervaar je hoe het is om een auto te besturen. Tijdens de proefles weten we meteen waar jouw kwaliteiten liggen. Na de proefles krijg je van ons een advies op maat.

Neem contact op!

Opleidingen

PRAKTIJK

Je kunt overdag, ’s avonds en op zaterdagochtend rijlessen volgen.
De lessen duren 60 of 90 minuten. De voorkeur gaat uit naar 1,5 lessen (van 90 minuten) achtereenvolgens, zodat er meer geoefend kan worden en je de lesstof beter kunt onthouden.
Bovendien kan dit de opleiding ook nog versnellen. De vorderingen worden bijgehouden op een vorderingeninstructiekaart. Zo is de instructeur iedere les op de hoogte van alle vorderingen.

Naast deze losse lessen is het ook mogelijk om een pakket te nemen.
De duur van je rijopleiding bepaal je helemaal zelf. Welke mogelijkheid het beste bij jou past kunnen we bespreken na het rijden van een proefles. De uiteindelijke keuze is dan uiteraard aan jou zelf. Het is ook mogelijk om zonder proefles je pakketkeuze te maken, kijk hiervoor op de pagina met tarieven.

 

Tussentijdse Toets (TTT)

Verbeter je kans van slagen door een tussentijdse toets af te leggen.
Om alvast te wennen aan het praktijkexamen en je vorderingen te testen kun je een tussentijdse toets afleggen. Deze verloopt als een echt praktijkexamen en geeft je zo een goed beeld hoe een praktijkexamen zal gaan verlopen. Je krijgt na afloop te horen waar je eventueel nog extra aan moet werken. Bovendien kan de tussentijdse toets zenuwen wegnemen voor het praktijkexamen. Je weet tenslotte al wat je kan gaan verwachten op je praktijkexamen. Ook kun je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen behalen zodat je hiervoor vrijstelling kunt krijgen tijdens je praktijkexamen.

 

DigiD

Ons rijschoolnummer is : 8946G2

Ga jij een rijexamen of tussentijdse toets voor de personenauto doen?

Voordat de rijschool de tussentijdse toets en/of het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Dat is verplicht, maar biedt jou en je rijschool wel veel voordelen: je ontvangt meteen een e-mail ter bevestiging van de machtiging; je ontvangt meteen een e-mail als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd; je ontvangt meteen een e-mail als de rijschool het examen eventueel voor je heeft verschoven of afgezegd; jouw adresgegevens zijn automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op Mijn CBR met je DigiD.